Profi Card

PROFI CARD kartica: resnična prednost za profesionalce


BAUHAUS – kraj, kjer lahko nakupujete izjemno ugodno. Kraj, kjer lahko kot podjetnik najdete vašim potrebam prilagojen asortima izdelkov vrhunske kakovosti. In kraj, kjer vam postrežejo prijazno, strokovno, kompetentno in zanesljivo. S številnimi prednostmi storitve Profi Card in naše individualne storitve želimo predvsem eno stvar: podpirati uspeh vašega podjetja.

 

Upravičenec storitve BAUHAUS Profi Card lahko postane vsak posameznik ali podjetje, ki je svojo dejavnost registriralo z vpisom v sodni register RS in je zavezanec za DDV. Kartico lahko pridobijo tudi proračunski uporabniki.

  

Prednosti Profi Card kartice

  • Najmanj 5% popust,
  • nakup z odlogom plačila,
  • dodatne kartice za vaše zaposlene,
  • strokovno svetovanje.

 

Popusti

Popust Profi Card velja za gotovinska in enkratna plačila z debetnimi in kreditnimi karticami ter za odloženo plačilo s kartico Profi Card.

 

Začetni popust je 5%. Popust se poveča za vse nadaljnje nakupe, če v tekočem koledarskem letu presežete promet 7.500 € oziroma 10.000 €, po naslednji lestvici:

  • Od 0 € do 7.499 €: 5% popust,
  • od 7.500 € do 9.999 €: 7,5% popust,
  • od 10.000 naprej: 10% popust.

 

Nakup z odlogom plačila

Če želite izkoristiti ugodnost odloga plačila, morate potrdilo o poslovanju (izvleček registrskega sodišča in BON2) priložiti takoj k pristopni izjavi ali pozneje, ko želite. V roku dveh tednov vas bomo kontaktirali glede odobritve limita in sklenitve pogodbe. Vašim obstoječim karticam bomo nato dodelili PIN, ki ga želite uporabiti za odloženi nakup. PIN lahko zahtevate kadarkoli v kateri koli poslovalnici BAUHAUS.

 

Jamstvo najnižjih cen

Če boste v 14 dneh po nakupu drugje našli enak izdelek po nižji ceni, vam ga bomo enako ugodno, skupaj z 12% popustom, ponudili tudi mi!

 

5 letna BAUHAUS garancija

Na vse stroje in električna orodja kupljena pri nas.

 

Najem avtoprikolice

Nudimo vam brezplačni najem avtoprikolice, za vse pri nas kupljeno blago.

  

Kako najhitreje priti do vaše Profi Card kartice?

V eni izmed BAUHAUS-ovih poslovalnic izpolnite vlogo za vašo PROFI CARD kartico. Vse kar potrebujete, je vaša identifikacijska številka zavezanca za DDV in žig podjetja ali izpis iz registra davčnih zavezancev RS.

Ko izpolnjeno vlogo (primerno opremljeno s podpisom, žigom oziroma izpisom iz registra), vrnete, vam vašo novo PROFI CARD kartico pošljemo po pošti ali pa jo sami prevzamete v poslovalnici.

V primeru odloga plačila, vam bomo pripravili pogodbo in vam jo poslali po pošti.

Na blagajni vedno pokažite PROFI CARD kartico in osebni dokument ter tako izkoristite ugodnosti, ki vam pripadajo.


Klikni tukaj za prikaz poslovalnic v bližini.