Lesene ograje in pribor

Na tem mestu boste našli vse, kar potrebujete za gradnjo in montažo ograje, ki ne le dopolnjuje videz vašega doma, temveč tudi zagotavlja zasebnost, varnost in funkcionalnost. Preberi več

Lesene vrtne ograje in pribor

Na tem mestu boste našli vse, kar potrebujete za gradnjo in montažo ograje, ki ne le dopolnjuje videz vašega doma, temveč tudi zagotavlja zasebnost, varnost in funkcionalnost.

BAUHAUS ponuja številne vrste lesenih ograj:

Panelne lesene ograje:

Idealne za tiste, ki želijo hiter in enostaven način za postavitev zasebne meje. Panele je enostavno pritrditi na stebre, ki jih lahko izkopljete in cementirate v zemljo.

Letvičaste ograje:

Te lesene ograje so elegantne in estetske, sestavljene iz ozkih lesenih letvic. Omogočajo boljši pretok zraka in so primerne za vrtove z rastlinami, ki potrebujejo več svetlobe.

Otroške in hišne ograje:

Specializirane ograje z manjšimi razmiki med deskami, ki preprečujejo, da bi se otroci ali hišni ljubljenčki zataknili ali prešli na drugo stran.

Dekorativne ograje in ograje z vzorci:

Te ograje imajo dodatne dekorativne elemente, kot so rezbarije ali različni geometrijski vzorci, ki dodajo estetsko vrednost vašemu prostoru.

Ploščate ograje:

Te ograje so izdelane iz ravnih lesenih desk, ki so enostavne za montažo in vzdrževanje.

Lesena dvoriščna vrata:

Poleg ograj ponujamo tudi lesena vrata, ki se popolnoma ujemajo z vašo izbiro ograje.

 

Prednosti in vzdrževanje lesenih ograj

Trajnost: Lesene vrtne ograje so izdelane iz visoko kakovostnih lesnih vrst, kot so smreka, bor ali hrast, ki so znane po svoji dolgoživosti.

Estetika: Lesene ograje dodajo naraven in topel videz kateri koli zunanji površini.

Funkcionalnost: Zasnovane so tako, da zagotavljajo zasebnost in varnost, hkrati pa omogočajo dober pretok zraka.

Enostavna montaža: Večina modelov je oblikovana za enostavno DIY montažo.

Raznolikost: Različne vrste in oblike vam omogočajo, da izberete pravo ograjo, ki ustreza vašemu domu in vrtu.

Cena: V primerjavi z drugimi materiali, kot so kovina ali PVC, so lesene ograje običajno bolj cenovno ugodne.

Široka uporaba: Lesene ograje lahko uporabimo na različne načine, kot zunanje vrtne ograje za zasebnost, za omejevanje prostora za hišne ljubljenčke ali za ustvarjanje varnega igrišča za otroke.

Preprosto vzdrževanje: Vzdrževanje lesenih ograj je enostavno. Redno jih je treba pregledovati, čistiti in po potrebi prelakirati ali prebarvati, da se ohrani njihov videz in struktura. Za podaljšanje življenjske dobe je priporočljivo uporabljati sredstva za zaščito lesa pred vremenskimi vplivi in škodljivci.

 

V ponudbi "Lesene ograje in pribor" v trgovini BAUHAUS boste zagotovo našli pravo leseno ograjo, ki ustreza vašim potrebam in estetskemu okusu.

Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-20 od 62

Stran
na stran
Padajoče
Prikaži kot Mreža Seznam

Elementi 1-20 od 62

Stran
na stran
Padajoče