cover_1

Imate tudi vi cel spisek vodnih aktivnosti, ki si jih želite preizkusiti to poletje? Poznamo različne vodne športe, ki poskrbijo,

da svoj prosti čas preživite na zabaven in sproščujoč način.

Iščete nov izziv?

Preverite, v katerih vseh aktivnostih se lahko preizkusite to poletje. Vso potrebno pa lahko najdete v naših trgovskih centrih Bauhaus.

Kajak

 

Ste se že kdaj peljali s kajakom? Niste? Letošnje poletje je skrajni čas, da primete v roke veslo in se preizkusite v tem zanimivem športu.

Veslanje po mirni vodi bo umirilo vaš um, če pa boste po poti srečali kakšno brzico, bo ta zadovoljila željo po adrenalinu.

Vožnja s kajakom bo prav tako prekinila vašo vsakodnevno športno rutino in poskrbela, da boste svoje roke in ramenski obroč utrdili na drugačen način.

Vas še nismo prepričali? Kajak bo prav gotovo poskrbel, da boste v iskanju čudovitih rek in jezer prečesali našo lepo deželo in kdo ve, morda boste prav v bližini svojega doma odkrili reko ali jezero, kjer boste lahko sproščeno vihteli veslo.

Sup

Supanje je zadnja leta vse bolj priljubljeno, saj poskrbi za zabavo in rekreacijo. Zanj ne potrebujete posebnega predznanja, potrebni sta le volja in investicija v kakovostno opremo – sup in veslo.

Poležavanje na plaži in plavanje v morju sta že skoraj stvar preteklosti – marsikdo si svoje poletje želi preživeti čim bolj aktivno.

Supanje je vadba, pri kateri dela celo telo, saj med veslanjem aktiviramo skoraj vse mišične skupine. Poleg tega pa lahko desko uporabimo tudi za bolj umirjene aktivnosti, kot so npr. joga, pilates ali meditacija.

V vsakem primeru bo sup deska poskrbela, da bomo povečali svojo osredotočenost in se povsem sprostili.

Supanje je idealno tudi za vse tiste, ki radi ustvarjate nove spomine v družbi prijateljev ali družinskih članov. Skupaj lahko tako tekmujete, raziskujete in odkrivate nove in nove kotičke v Sloveniji in tujini.

Kako izbrati primeren sup?

Supi so na voljo v različnih oblikah in so izdelani iz različnih materialov. Izbira primernega supa je odvisna od več faktorjev. V naši ponudbi lahko izbirate med bogato ponudbo napihljivih supov, ki so iz več razlogov idealna izbira.


Njihova uporaba je izredno enostavna, poleg tega pa so zelo priročni in ne zavzemajo veliko prostora. Brez težav ga lahko pospravite v prtljažnik in ga lahko vzamete seboj praktično kamorkoli. Napihljivi supi so izdelani iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo njihovo vzdržljivost, poleg tega pa so enostavni za upravljanje.


pes_na_supu

Zanimivi načini uporabe supa

Da se svojega novega supa ne bi prehitro naveličali, obstaja veliko načinov, s katerim si lahko aktivnost vsaj malo popestrite navadno veslanje.

1.  Joga

Si želite izboljšati svoje ravnotežje in stabilnost? Joga na supu je vse prej kot dolgočasna, začnete lahko z enostavnimi vajami nato pa lahko težavnost povečujete.

2. Fitnes vadba

Poleg joge, lahko na supu izvajate tudi druge oblike vadbe. Naslednjič na sup vzemite uteži, elastike … in opravite vadbo kar na vodni gladini.

3.  Supanje po reki

Ste se naveličali supanja po mirnih vodah in si želite več dinamike? Naslednjič si za supanje izberite reko in tako preizkusite svojo kondicijo, ravnotežje in zmogljivost.

4.  Supanje s psom

Imate štirinožnega prijatelja? Zakaj bi vas ta čakal na obali, če se vam lahko pridruži in skupaj z vami drsi po vodni gladini. Pomembno je le, da kosmatinca na aktivnost pripravite postopoma.

5.  Sup turanje

Ste že slišali za sup turanje? Sup turanje oziroma sup izletkanje navdušuje vse, ki radi raziskujejo, saj s se s svojim supom lahko odpravite odkrivat kotičke, ki niso dostopni s kopnega.

Čoln

D

Si ne predstavljate poletja brez lovljenja rib, potapljanja in krajših pustolovščin? Klasični napihljivi čolni so idealni za družine ali manjšo skupino ljudi, ki se rada poda na krajše avanture.

Prednosti napihljivega čolna:
- ugoden
- enostaven za shranjevanje
-  enostaven za uporabo

Če že komaj čakate poletje in vodne aktivnosti na morju, reki ali jezeru,

potem poskrbite za primerno opremo in se pripravite za nove dogodivščine na vodni gladini!

Preverite ponudbo supov, napihljivih čolnov in kajakov po ugodnih cenah v spletni trgovini BAUHAUS!