BAUHAUS

TRAJNOSTNO POSLOVANJE IN

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Trajnostno poslovanje je en izmed najpomembnejših stebrov poslovne filozofije podjetja BAUHAUS, specialista za dom vrt in okolico hiše. Ne glede na to, ali gre za alternative  izdelkov, dobavne verige ali pa energetsko učinkovitejše prodajne centre, se opiramo na trajnostne strategije in prevzemamo odgovornost za prihajajoče generacije.

Hkrati pa BAUHAUS pripisuje velik pomen družbeni odgovornosti. Nenehno iščemo načine, kako bi lahko svoje znanje, veščine in vire uporabili za dober namen in s tem poskrbeli za boljši jutri otrok in družbe.

Energetsko učinkovita in varčna gradnja


V zadnjih dveh letih smo izvedli energetsko prenovo vseh naših centrov in jih opremili s toplotnimi črpalkami in najsodobnejšo energetsko varčno LED tehnologijo za vse sisteme razsvetljave.
Načrt za prihodnost:

vse BAUHAUS stavbe nameravamo opremiti s solarnimi paneli, da bomo poskrbeli za podnebju prijazno oskrbo z energijo naših specializiranih centrov.


Prav tako pa v svojo ponudbo uvrščamo izdelke, ki tudi našim strankam omogočajo celovito energetsko prenovo doma. Nudimo energetsko varčne sijalke, toplotne črpalke, termostatske ventile, smart home izdelke, solarne panele …

Zaposleni


Trudimo se, da spodbujamo timski duh in motiviranost, zato naše zaposlene vključujemo v skupne projekte.

Tako smo dve leti zapored sodelovali pri izzivu BAUHAUS Corporate Challenge Europe, kjer smo športali in nabirali kilometre za dober namen.

Letošnji izziv pa ni imel samo dobrodelne note, temveč smo z njim želeli nagraditi tudi naše sodelavce.Družbena odgovornost


S svojim znanjem, veščinami in viri si želimo poskrbeti za boljši jutri otrok in družbe, zato podpiramo socialne in družbene projekte.

Od samega začetka smo največji  pokrovitelji grajskega vinograda na Ljubljanskem gradu kot del tradicije na Slovenskem.