Se tudi vi ob menjavi letnega časa lotite generalnega čiščenja svojega doma?

Prehod iz puste zime v cvetočo pomlad nas spodbudi, da zavihamo rokave in svoj dom in okolico hiše ponovno spravimo v red.

Izdelki za čist in urejen dom

Pripravite teraso na poletje

Naj bo tudi v delavnici in garaži vse na svojem mestu

Spomladansko čiščenje je super in koristno, vendar pa je potebno tudi poskrbeti, da so stvari pregledno pospravljene. To lahko storite s pomočjo BAUHAUS regalov in ostalih izdelkov za sharnjevanje in organizacijo.

_karpniki

Ureditev vrta z betonskimi škarpniki

Ureditev vrta in okolice hiše zahteva kar nekaj truda in znanja. Glede na velikost površine lahko pripravimo načrt elementov, ki jih bomo umestili na vrt in okolico.

Vrtove ob hiši praviloma sestavljata predvrt in bivalni vrt, ki se jima lahko priključijo še zelenjavni, zeliščni in sadni vrt. Čeprav ima vsak od sestavnih delov svoje značilnosti, so med seboj smiselno oblikovno in funkcionalno povezani.

Ob načrtovanju zasnove vrta oz. njegovih delov je najprej treba narediti analizo osončenosti, da se določi, kje je najbolj sončen del, kje je senca dopoldne in kje popoldne. Prav tako je treba pogledati, kako je na parcelo umeščena hiša, kje je cesta, ali je zraven gozd ...