Main Content

... od sanj o kopalnici, do kopalnice iz sanj ...

Načrtujete novo kopalnico ali obnovo obstoječe? Na pravem mestu ste! Pri nas boste našli številne možnosti za opremo tako majhnih, kot tudi velikih kopalnic. SVET KOPALNIC vam ponuja ideje za različne stile. Najbolj pomembno pa je, da vam bodo naši svetovalci pomagali uresničiti vašo sanjsko kopalnico od načrtovanja, pa do izvedbe. 

 

V NEKAJ KORAKIH DO SANJSKE KOPALNICE

Iščete idejo za lastni wellness? Rešitev za manjšo kopalnico? Kopalniške pripomočke primerne za različna starostno obdobja? Pri nas vas čaka velika izbira kopalniških armatur, sanitarne opreme, dodatkov za kopalnice, ploščic različnih cenovnih razredov in dizajnov vodilnih svetovnih proizvajalcev in naših lastnih blagovnih znamk. 

Aktualni katalog Kopalnice 2018/19

 

NAČRTUJTE SVOJO KOPALNICO

Sedaj si lahko tudi sami ustvarite svojo sanjsko kopalnico s pomočjo 3D programa (v angleškem jeziku). Sprehodite se po svoji novi kopalnici, dodajte ploščice, vrata, pohištvo, kadi ali tuš kabine. Na voljo je več kot 100.000 različnih Camargue Skärgård kombinacij.

 

 

OBLIKUJTE SVOJO WELLNESS OAZO

Razvajanje v lastnem domu? Zakaj pa ne? Ponujamo vam veliko izbiro masažnih kadi in bazenov, tuš kabin in savn.

Aktualna ponudba masažnih bazenov in savn:

SVET KOPALNIC 360° - do sanjske kopalnice v 5-ih korakih

Pri nas vam nudimo strokovno svetovanje za vse blagovne znamke in za različne cenovne razrede. Kopalnico načrtujemo in vgradimo po fiksni ceni! Storitev 360° vam ponuja, da do lastne kopalnice pridete na enem mestu. 

  • svetovanje
  • načrtovanje
  • demontaža
  • vgradnja
  • primopredaja

Svet kopalnic je na voljo v poslovalnicah BAUHAUS Ljubljana - BTC in BAUHAUS Maribor.

SVEŽE IDEJE ZA VAŠO KOPALNICO