Main Content

Svet kopalnic

Kliknite na več in si oglejte našo brošuro!

 

Več

Odhod na teren

Izpolnitev zahteve za izmero kopalnice pri zaposlenih na oddelku SVET KOPALNIC

Dogovor s koordinatorjem del

O času odhoda na objekt na katerem se bodo dela izvajala. Ob obisku se koordinator spozna z mestom adaptacije, izmeri mere, ki so nujno potrebne za izdelavo ponudbe za izvedbo del in projektiranje prostora ter oceni obseg in možnosti izvedbe določenih posegov.

Ponudba za izvedbo del

Vsebuje specifikacijo po posameznih točkah, ki vključuje vse nujne in potrebne posege (demontaža obstoječih sanitarij, keramike in inštalacij, odvoz odpadnega materiala, polaganje novih inštalacij, menjava oken in vratnih okvirov, polaganje talnih in stenskih ploščic, montaža sanitarij, beljenje...), ter ves potrošni material (inštalacija vode, odvodnjavanja, elektrike, gradbenega materiala do ploščic itd.).

3-D animacija prostora

Ko investitor sprejme ponudbo, se vzpostavi stik s koordinatorjem na Svetu kopalnic, nato se dogovorimo za čas prihoda, zaradi predstavitve projekta v 3D - animaciji, izbire kopalniške opreme in izdelaveponudbe za opremo.

Vplačate akontacijo v višini 20 % celotnega zneska ponudbe za izvedbo del, preostanek pa plačate po podpisu primopredajnega zapisnika in prevzema objekta. Ponudba za opremo vsebuje elemente iz umivalniškega in WC - sklopa, sklopa tuš kabine ali kadi s potrebnimi pripomočki - z drugimi besedami vse izdelke, ki so potrebni za funkcionalnost kopalnice po izbiri kupca.


Želim izvedeti več