skupaj_3

Skupaj z dobavitelji smo v trgovskih centrih BAUHAUS znižali cene več kot 6.000 izdelkom, ki so lahko v pomoč pri obnovi domov po poplavah.

Za vse prizadete v poplavah pa je še vedno na voljo dodaten 10% popust na ves potreben material za osnovno renovacijo in sanacijo škode.

BAUHAUS - Skupaj zmoremo!

Skupaj bomo poskrbeli, da bo na koncu vse zares dobro!

BAUHAUS akcija traja od 17. 8. do 31. 10. 2023

Vse pogosteje se srečujemo s številnimi ujmami, najhujše so bile nedavne avgustovske poplave, ki so povzročile nepopisno škodo, uničile domove in premoženje ter pustile za seboj veliko žalost in obup. V podjetju BAUHAUS smo se zato odločili, da bomo skušali olajšati breme prebivalcem, ki so utrpeli škodo v poletnih neurjih in poplavah. Stopili smo v stik s svojimi dobavitelji in skupaj smo se dogovorili, da bomo znižali cene izdelkom, ki so lahko v pomoč pri prenovi.

Prizadeti v poplavah prejmejo tudi dodaten 10% popust

Poleg znižanih cen izdelkom za prenovo, smo se odločili, da bomo prizadetim v poplavah ponudili tudi dodaten 10% popust na ves potreben material za osnovno renovacijo in sanacijo škode. Želimo, da se ljudje počutijo podprte v teh težkih trenutkih in da imajo vsaj malo olajšanja pri finančnih stroških, ki jih prinaša obnova. Prav tako bi se radi zahvalili vsem dobaviteljem, ki ste se že pridružili našemu prizadevanju. Skupaj bomo poskrbeli, da bo na koncu vse zares dobro!

Sodelujoči dobavitelji:

Preverite izdelke v akciji

Osnovni gradbeni izdelki

Orodja in stroji

Talne obloge in ploščice

Svetila in elektroinštalacije

Ureditev kopalnice in kuhinje

Čiščenje in organizacija prostorov

Ureditev vrta in okolice

Podjetje BAUHAUS se je aktivno vključilo v pomoč socialno ogroženim v obdobju poplav, tako da smo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje donirali 25.000 evrov. Naša donacija odraža našo globoko zavezanost skupnosti in družbeni odgovornosti.

Vsem gospodinjstvom, ki so jih prizadele poplave, je še vedno na voljo dodaten 10% popust na vse izdelke za osnovno sanacijo in renovacijo. Popust lahko uveljavljate tudi na že znižane cene izdelkov iz zgornjih kategorij.

Dodatni 10% popust lahko koristite v vseh naših poslovalnicah, kjer se zglasite na informacijskih točkah in izkažete z osebnim dokumentom.
*dodatni popust ni možno koristiti v spletni trgovni