Pogosta vprašanja in odgovori

Naše poslovalnice so odprte od ponedeljka do sobote od 07:00-20:00.

Zalogo izdelka lahko preverite na strani posameznega izdelka, in sicer v razdelku razpoložljivost po centrih.

Ali je izdelek na voljo z dostavo, lahko preverite na strani posameznega izdelka, in sicer nad razdelkom razpoložljivost po centrih, kjer je navedeno, ali je izdelek na voljo z dostavo ali le za osebni prevzem.

Kot način dostave BAUHAUS ponuja možnost osebnega prevzema v BAUHAUS prodajnem centru (»Klikni & prevzemi«) ali pa dostavo s Pošto Slovenije za manjše pakete oz. Intereuropo za večje pakete.

Rok dostave je med 2-5 delovnih dni.

Prejem elektronskega sporočila »Vaše naročilo je pripravljeno za prevzem/pošiljanje« pomeni, da lahko kupec že opravi prevzem blaga v izbranem prodajnem centru BAUHAUS.

Vsa naročila, ki so oddana do 12:00 ure, so pripravljena za prevzem isti delovni dan in jih lahko prevzamete od 16:00 ure dalje, naročila oddana po 12:00 uri pa so pripravljena za osebni prevzem najkasneje do 12:00 ure naslednjega dne. V primeru povečanega števila naročil, se lahko čas priprave naročila podaljša.

V primeru, da ste blago (naročilo) plačali ob nakupu v spletni trgovini (kreditne kartice, kartice z odloženim plačilom, nakazila) vam blago hranimo 6 delovnih od prejema e-pošte "Vaše blago je pripravljeno za prevzem". Če blaga ne prevzamete v navedenem roku, se vaše plačilo stornira, kupnina pa se vrne z enakim plačilnim sredstvom, kot ste ga uporabili ob nakupu, v roku 14 dni od stronacije naročila.
V primeru izbire plačila ob prevzemu v trgovini, vam naročilo hranimo 3 delovne dni od prejema e-pošte "Vaše blago je pripravljeno za prevzem". Po pretečenem roku se blago vrne na prodajne police, naročilo pa stornira.

V kolikor niste naš ProfiCard uporabnik, lahko to postanete na "Drive in" vhodu, naše osebje vam bo pomagalo. 

Za pridobitev ProfiCard kartice mora biti podjetje (ali društvo, zavod, osnovna šola, ministrstvo, vrtec, občina, krajevna skupnost, samostojni podjetnik …) zavezanec za DDV.

Podjetja, ki niso zavezanci za DDV, ne morejo pridobiti ProfiCard kartice.

Proficard uporabniki lahko svoje nakupe opravljajo tudi preko spleta, vendar le za storitev Klikni in Prevzemi. V primeru dostave se ugodnosti

in odloki plačil žal še ne morejo obračunati.

V spletni trgovini bauhaus.si lahko uporabite različne načine plačila, izbirate lahko med:
- plačilom z neposredno obremenitvijo debetne ali kreditne kartice,
- plačilom po predračunu,
- plačilom po povzetju
- plačilom na obroke (Diners Club kartica ali NLB kartice z odloženim plačilom Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta, in sicer po pogojih banke izdajateljice)

Cena dostave je odvisna od mase paketov:
- 3,90 EUR za pakete do 50 kg
- 9,90 EUR za pakete od 51 do 100 kg
- 19,90 EUR za pakete od 101 kg do 600 kg

Ne, sestava oz. montaža ni všteta v ceno. To velja predvsem za pohištvo, plavalne bazene, vrtne hišice, nadstreške za avtomobile, ograje itn. Če želite plačljivo montažo, se, prosimo, obrnite na strokovne svetovalce BAUHAUS v najbližjem prodajnem centru BAUHAUS. Naročilo ponudbe za izvedbo montaže je možno opraviti samo v trgovskih centrih BAUHAUS, spletna trgovina možnosti naročila montaže ne ponuja.

Da, pošiljko lahko vrnete. O postopku vračila si lahko podrobneje preberete pod točko 7 v splošnih pogojih.

Da, v roku 14 dni lahko odstopite od nakupa, in sicer brez navedbe razloga za odstop. Odstop od pogodbe uresničite tako, da nam pošljete pisni odstop od pogodbe na obrazcu, ki se nahaja na povezavi https://viewer.ipaper.io/Bauhaus-trgovina/Slovenija/spletna-trgovina/odstop-od-pogodbe/#/, preko elektronske pošte spletna.trgovina@bauhaus.si ali z drugo nedvoumno izjavo, da odstopate od pogodbe.

Vračilo kupnine za spletni nakup vam vrnemo najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila od odstopa od pogodbe, in sicer po enaki poti kot je bil opravljen nakup.

Garancijski pogoji so navedeni na garancijskem listu, garancijski rok pa začne teči z dnem prevzema blaga s strani kupca.

Da, izdelek lahko zamenjate, in sicer tako, da se oglasite v najbližji BAUHAUS poslovalnici. Ob menjavi je potrebno predložiti račun in izpolnjen obrazec za odstop od pogodbe.
V primeru, da se ne morete oglasiti v poslovalnici, nam lahko izdelek skupaj z odstopno izjavo na lastne stroške pošljete na Bauhaus Slovenija d.o.o., k.d. (spletna trgovina), Kajuhova 45, 1000 Ljubljana, mi pa vam najkasneje v 14 dneh od prejema paketa vrnemo kupnino.

Podatke za nakazilo prejmete v potrditvenem e-mailu za vaše naročilo.

Pri oddaji naročila izpolnite tudi polji 'Podjetje' in 'ID za DDV (oz. davčna številka za davčne nezavezance).

Prosimo vas, da nam pošljete e-mail na spletna.trgovina@bauhaus.si, v katerem navedete št. naročila, opišete težavo, priložite sliko poškodovanega artikla in računa.

Prosimo, da nam pošljete e-mail spletna.trgovina@bauhaus.si, v katerem navedete št. naročila in manjkajoči izdelek.

Prosimo, da nam pošljete sporočilo na spletna.trgovina@bauhaus.si, v katerem nam pošljete sliko računa ali številko spletnega naročila, mi pa vam posredujemo garancijski list.

Kode za popuste lahko uporabite/unovčite v košarici nakupa:


Lahko pa jo vnesete tudi v samem zaključku nakupa, ko vnašate svoje osebne podatke in podatke o načinu plačila:


Ko se bo popust za določen izdelek obračunal, bo to vidno na desni strani ob povzetku naročila. 

Za plačilo na obroke z Diners ali NLB morate imeti limit v višini zneska nakupa. V primeru, da kupujete nekaj v vrednosti 1.500 eur, mora biti vaš limit na kartici vsaj toliko. Za prilagoditev limita se obrnite na vašo banko.