Main Content

PROFICARD kartica - ker veliko prinese in veliko stvari olajša!

Kdor čaka, zaostaja!

Do profesionalca v nekaj korakih:

- Na BAUHAUS storitvenem centru izpolnite vlogo za Vašo kartico BAUHAUS PROFICARD. Vse, kar potrebujete, je vaša identifikacijska številka zavezanca za DDV ter žig podjetja ali izpis iz registra.

- S kartico imajo vsi zavezanci za DDV posebne ugodnosti!

-  Ko izpolnjeno vlogo (primerno opremljeno s podpisom, žigom (oziroma izpisom iz registra) vrnete, vam Vašo novo kartico BAUHAUS PROFICARD pošljemo po pošti ali pa jo sami dvignete na storitvenem centru.

-  Pripravili Vam bomo pogodbo in Vam jo po pošti poslali v podpis (samo v primeru odloga plačila).

-  Na blagajni vedno pokažite svojo kartico BAUHAUS PROFICARD ter osebni dokument in tako izkoristite ugodnosti ki vam pripadajo.

Izjemne ugodnosti za uporabnike kartice PROFICARD

Bonus

Prejmite takojšni popust na vse kupljene izdelke. Izključene so razprodaje blaga.  Ko v tekočem koledarskem letu dosežete promet 7.500 € oziroma 10.000 €, se vam popust za vse nadaljnje nakupe v tekočem letu še poviša.

Nakup z odlogom plačila

Kupujte brez gotovine ali bančnih kartic. Kupujte na dobavnico oz. na pri nas odprti zbirni račun. Vaše nakupe bomo sešteli in Vam na koncu meseca poslali zbirni račun, ki ga poravnate v 30 dneh.

Dodatne kartice za obrtnike in podjetja

Pooblastite lahko do 10 oseb, ki jim bomo brezplačno izstavili dodatno kartico BAUHAUS PROFICARD, s katero bodo lahko v vseh BAUHAUS centrih v Sloveniji nakupovali v imenu vašega podjetja oz. dejavnosti.

Strokovno svetovanje

Za vsa Vaša vprašanja in želje so Vam na voljo naši strokovnjaki, na katere se lahko obrnete po telefonu, telefaksu, elektronski pošti ali osebno na oddelku PROFI DEPOT.

Dodatne kartice za obrtnike in podjetja

Pooblastite lahko do 10 oseb, ki jim bomo brezplačno izstavili  dodatno kartico BAUHAUS PROFICARD, s katero bodo lahko v vseh BAUHAUS centrih v Sloveniji nakupovali v imenu  ašega podjetja  oz. dejavnosti.

 

 

PROFI CARD Pristopna izjava/vloga za dodatne kartice

Pristopna izjava PRENESI

Vloga za dodatne kartice PRENESI