Main Content

Zanesljive znamke – osnova za vse vaše projekte

Za svoj gradbeni projekt pričakujete optimalne pogoje. Upravičeno, saj so izdelki v BAUHAUS-u pod strogim nadzorom kakovosti, kar pomeni, da postanejo del sortimenta le, če ustrezajo zahtevam. Da bi lahko na vseh področjih ponudili zanesljivo ponudbo močnih znamk, smo pri BAUHAUSu zasnovali lastne kakovostne znamke. Proizvedene so ekskluzivno za BAUHAUS in na voljo le pri nas. Njihova posebnost – odlično razmerje med ceno in kakovostjo, ki se opazi!

PROBAU

 

PROBAU je simbol za zanesljiv material in odlično uporabnost na gradbeni lokaciji. Sem spadajo gradbena kemija, izdelki za malto, PU-pena, silikon, bitumenske plošče in siporeks opeka. To so gradbeni materiali s kakovostjo znamke, s katerimi lahko delate učinkovito in profesionalno

PROBAU spletna stran

STABILIT

S trdnimi vijaki, vložki in okovjem STABILIT ustvarja močne spoje. Ob tem pa močna znamka železa predstavlja varnost doma: na ključavnice in trezorje STABILIT se lahko zanesete.

REGALUX

 

Regali skrbijo za red in učinkovitost pri delu. Zato REGALUX ponuja stabilne, sistematično oblikovane regale za vsa področja: lesene, PVC in jeklene regale, sisteme za kletne prostore, pohištvene regale, omare, pisarniške regale in še mnogo več.

PALAZZO

 

PALAZZO pomeni moderen dizajn, prepričljivo kakovost in raznolikost. Najrazličnejši formati in dizajni ploščic ter serije keramike te kakovostne znamke PALAZZO ponujajo dovolj izbire za vsak okus. Kakovostni materiali in poseben način izdelave bo pritegnil vaš pogled: na stenah ali tleh, v stanovanju ali na prostem. PALAZZO s svojim klasičnim dizajnom čistih linij postavlja trende v notranjem dizajnu. Naj s svojim šarmom prepriča tudi vas!

Na spletno stran PALAZZO ploščice

SWINGCOLOR

 

Odkrijte svetove barv v vašem domu. S stenskimi barvami in laki swingcolor lahko svoji domišljiji pustite prosto pot. Sortiment obsegajo tudi čopiči in barvni valjčki, zato lahko z delom pričnete kar takoj. Izberate lahko tudi med barvami za zaščito lesa, barvnim ometom za podzidek ter fasadnimi barvami, ki v lepih in intenzivnih barvah žarijo tudi na prostem.

SUNFUN

 

Pustite sonce v svoj dom... Okna so središče vsake sobe in s kreativno oblikovanim senčilom lahko postanejo prav poseben del prostora. Zatemnite z lesenimi žaluzijami ali pa v sobo spustite več sonca z bambusovimi roloji – sunfun ponuja širok izbor različnih izvedb. Za tople dni pa lahko izberete tudi vrtno pohištvo in zaščitne mreže proti insektom.

KINGSTONE

Spremenite balkon v sončno outdoor kuhinjo. Razveselite prijatelje in družino z mobilnimi žar kuhinjami Kingstone in uživajte v skupnem obedu na prostem. Seveda lahko te vsestranske žare postavite tudi na teraso ali vrt – odločite se lahko kar sproti, vsak dan posebej.

GRILLSTAR

 

Peka na žaru predstavlja zabavo in sprostitev – predvsem, če pečemo na pravem žaru. Prijatelji oglja so pri Grillstar-u na pravem mestu, ravno tako, kot ljubitelji električnih žarov. Kdor želi svojemu žaru podariti stalno mesto, pa lahko izbira tudi med vrtnimi kamini. In pekli boste kot pravi žar mojstri!

GARDOL

 

Čas je za delo na vrtu! Z lopatami in grabljami je lahko prav tako zabavno, kot z vrtnimi kosilnicami in drobilniki. Gardol ponuja pravo orodje in stroje za prav vsakega ljubiteljskega vrtnarja. Ne manjkajo pa tudi semenski material in izdelki za nego rastlin. Vaš vrt vas že pričakuje!

NEPTUN

 

Voda na pohodu! Uživajte na vrtu, zalivanje pa prepustite namakalnim sistemom NEPTUN. NEPTUN ponuja različne izvedbe za majhne in velike vrtne površine. Tako bodo vaše rastline preskrbljene z vodo ob točno določenem času, da bo vaš vrt cvetel in dehtel.

PIARDINO

 

Cvetje, drevesa, grmičevje, cvetlični lonci in pisane cvetlice so doma pod blagovno znamko Piardino. Spremenite svoj vrt čudovito oazo prav po svojem okusu. Če želite cvetlice sejati ali posaditi – Piardino vam ponuja pametne nasvete ter lepo rastlinje vseh vrst.

LOGOCLIC

 

Dobrodošli v svojem domu. Od klik laminata z enostavnim polaganjem do obsežnih stenskih in stropih panelov, ki vašemu domu vdahnejo osebno noto: LOGOCLIC ponuja široko ponudbo najrazličnejših talnih in stenskih oblog vključno z dodatki. Edinstvene, prepričljive imitacije lesenih dekorjev, elegantni in avtentični dekorji kamnitih izdelkov in ploščic gotovo ponujajo tudi to, kar iščete vi. Laminati LOGOCLIC so prava rešitev za najrazličnejše želje.

Različni izdelki

LOGOCLIC Laminat in paneli - uradna stran

SOLID ELEMENTS

 

Vrata in okna so najpomembnejši deli vaše hiše. Zagotavljajo udobje in varnost ter predstavljajo pomemben del pri energijski porabi vašega doma. solid ELEMENTS upošteva predvsem te značilnosti. Za optimalno zaščito notranjih prostorov lahko izbirate tudi dodatno kakovostno izolacijo, rolo žaluzije in markize znamke solid ELEMENTS.

VOLTOMAT

 

Električna moč ob pravem času na pravem mestu. Zmogljive VOLTOMAT baterije s potrebno energijo oskrbijo  vse naprave, ki potrebujejo vtičnico ali napajalni kabel. Za fiksno postavljeno elektroniko pa velja: s serijami stikal in kabelskimi pritrdilci VOLTOMAT bo tok prispel na pravo mesto.

HERKULES

 

Zdaj gre zares. HERKULES je sinonim za električne stroje profesionalne kakovosti. Od varilnih aparatov do kompresorjev – mega moč in odlična natančnost. Izkoristite zmogljive naprave in stroje, ki bodo izpolnili obljubljeno.

CAMARGUE

Družinska kopalnica ali welness-longue: Camargue bo v kopalnico vnesel prijetnost. Tuš ali kopalne kadi ter lepo oblikovani umivalnik ali praktične WC kombinacije – Camargue združuje stil ter odlično razmerje med ceno in kakovostjo, inovativne ideje za več udobja gibalno oviranih oseb pa združujejo prijetno s posebnim.

MIXOMAT

 

Eleganca ima veliko obrazov. Vnesite v kuhinjo ali kopalnico svoj stil z izbiro različnih armatur znamke mixomat. Izberite iz široke ponudbe vodovodnih armatur, tuš setov in stilskih dodatkov. Ljubitelji welnessa pa lahko za tuš poiščejo tudi svojo najljubšo masažno armaturo

WISENT

 

Kladivo, žaga, izvijač... Prvovrstna kakovost znamke WISENT bo poskrbela, da bo vaš zabojček z orodjem vedno dobro zapolnjen. Z raznovrstno ponudbo profesionalnih ročnih naprav WISENT poskrbi, da boste za vsako opravilo imeli pri roki pravo orodje. Da bo šlo delo lažje od rok!

TOOLSON

 

S Toolson napravami boste lahko sami opravili skoraj vsako delo. Od baterijskega vijačnika do kotnega brusilnika – s Toolson stroji boste v rokah držali pravo orodje, ko boste potrebovali pravi električni power. Ob tem pa ti priročni stroji poskrbijo, da vam bo delo z njimi v zabavo.

NOBLE WOOD

 

Privoščite svojemu vrtu le najboljše. NOBLE WOOD je znamka elegantnih ograj in kakovostnih lesenih izdelkov, kjer se srečajo posebni materiali in posebej kakovostna izdelava. Masivni detajli na pohištvu pa poskrbijo, da  rustikalni čar znamke NOBLE WOOD olepša tudi notranjost vašega doma

TWEENLIGHT

Zaželeli si boste več luči! Stropne svetilke in prijetne svetlobne verige znamke Candy-Light poskrbijo za prijeten ambient. Tehnični standard ter dodatki se strogo preverjajo. Tako je uživanje v stilski osvetlitvi vrhunske kakovosti zagotovljeno, prostori pa bodo zasijali v pravi luči.

PORTOFERM

 

Začutite stil že ob vhodu – portaferm je blagovna znamka kakovostnih vratnih garnitur, nabiralnikov in garderobnih sistemov. Njihov sortiment obsega tako moderne vratne kljuke iz legiranega jekla kot tudi klasične zaustavljalce vrat.

ADMIRAL

 

ADMIRAL je prvovrstna Made in Germany kakovost! Znamka je vodilna na področjih, kot so energijska učinkovitost in poraba vode. Varčno talno ogrevanje in elektro ogrevalna tehnika v različnih izvedbah sta le začetek. Izbirate lahko tudi med kakovostnim instalacijskim materialom, prezračevalnimi sistemi in sanitarnim programom.

ADMIRAL Sanitarni program - na uradno stran