Main Content


Garancija najnižjih cen

Popusti so imenitni - vendar pa na lovu za marsikatero ugodno ponudbo porabimo več časa in denarja, kot ga prihranimo. Namesto kompliciranih posebnih akcij BAUHAUS vedno poskuša zagotoviti trajno nizke cene. Naši nabavniki si nenehno prizadevajo za nizke cene in stalno kakovost. O tem smo tako prepričani, da smo uvedli BAUHAUS jamstvo najnižjih cen:

Če boste v 14 dneh po nakupu drugje našli enak izdelek istega proizvajalca in tipa po nižji redni ceni, vam ga bomo enako ugodno, skupaj z dodatnim 12% popustom, ponudili tudi mi!

Jamstvo najnižjih cen velja tako za že opravljene nakupe (v roku 14 dni od opravljenega nakupa), kot tudi pred samim nakupom v enem izmed naših prodajnih centrov. Na ugodnejšo ponudbo pred nakupom opozorite našega prodajalca in kupili ga boste po znižani ceni. Ceno bomo v obeh primerih znižali za še dodatnih 12%. 

Iz tega jamstva so izvzeti vsakršni popusti na redne maloprodajne cene, razprodaje in internetne ponudbe!

 

* Jamstvo najnižjih cen velja samo na območju Republike Slovenije!

Kontrola kakovosti

Pri izbiri naših 90.000 kakovostnih izdelkov smo še posebej pozorni na najboljšo kakovost in ugodne cene. To vam zagotavljamo. Že pet let odgovarjamo za BAUHAUS-ovo kakovost, zagotavljamo ugodne cene in zamenjavo pri BAUHAUS-u zagotovo opravimo. Pred prodajo mora izdelek uspeno opraviti strogo kontrolo, sicer ga v sortiment ne vključimo. Če kakovost ni ustrezna, BAUHAUS sam naroči njegovo izdelavo. Ti izdelki predstavljajo ekskluzivne lastne blagovne znamke. Kakovost preverjamo pri vsakem prejemu blaga, da lahko tako zagotovimo le prodajo brezhibnega blaga.

Zagotovljena zamenjava - brez pogojev

Če ste kupili preveč ali ste kupili napačno stvar, jo lahko enostavno zamenjate. Do 4 tedne po nakupu. V BAUHAUS prinesite nepoškodovan in neuporabljen izdelek, v originalni embalaži skupaj z računom. Dobili boste bon z dobropisom. Dobropis se mora izkoristiti v enem kosu. Gotovinsko izplačilo (delno ali v celoti) ni možno. 

Blago je potrebno vrniti v poslovalnico, v kateri ste ga kupili.