Main Content

Garancija najnižjih cen

Popusti so imenitni - vendar pa na lovu za marsikatero ugodno ponudbo porabimo več časa in denarja, kot ga prihranimo. Namesto kompliciranih posebnih akcij BAUHAUS vedno poskuša zagotoviti trajno nizke cene. Naši nabavniki si nenehno prizadevajo za nizke cene in stalno kakovost. O tem smo tako prepričani, da vam na to damo našo BAUHAUS-ovo jamstvo najnižjih cen:

 Če boste v 14 dneh po nakupu drugje našli enak izdelek istega proizvajalca in tipa po nižji redni ceni, vam ga bomo enako ugodno, skupaj z dodatnim 12% popustom, ponudili tudi mi!

Pri nas ste nekaj kupili, vendar ste kasneje opazili, da je redna cena enakega izdelka drugje* nižja. Pridite v našo trgovino in razliko v redni ceni vam povrnemo v gotovini. Tudi če samo opazite, da je redna cena določenega izdelka drugje nižja, nas opozorite in tudi pri nas ga boste lahko kupili po nižji ceni. Ceno bomo v obeh primerih znižali še za dodatnih 12 %. Iz tega jamstva so izvzete internetne ponudbe in trgovine, razprodaje in odprodaje blaga.

* Velja samo na območju Republike Slovenije!

Kontrola kakovosti

Pri izbiri naših 90.000 kakovostnih izdelkov smo še posebej pozorni na najboljšo kakovost in ugodne cene. To vam zagotavljamo. Že pet let odgovarjamo za BAUHAUS-ovo kakovost, zagotavljamo ugodne cene in zamenjavo pri BAUHAUS-u zagotovo opravimo. Pred prodajo mora izdelek uspeno opraviti strogo kontrolo, sicer ga v sortiment ne vključimo. Če kakovost ni ustrezna, BAUHAUS sam naroči njegovo izdelavo. Ti izdelki predstavljajo ekskluzivne lastne blagovne znamke. Kakovost preverjamo pri vsakem prejemu blaga, da lahko tako zagotovimo le prodajo brezhibnega blaga.

Zagotovljena zamenjava - brez pogojev

Če ste kupili preveč ali ste kupili napačno stvar, jo lahko enostavno zamenjate. Do 4 tedne po nakupu. V BAUHAUS prinesite nepoškodovan in neuporabljen izdelek, v originalni embalaži skupaj z računom. Dobili boste bon z dobropisom. Dobropis se mora izkoristiti v enem kosu. Gotovinsko izplačilo (delno ali v celoti) ni možno. 

Blago je potrebno vrniti v poslovalnico, v kateri ste ga kupili.