Main Content

BAUHAUS - specialist za delavnico, hišo in vrt

Leta 1960 se je v nemškem Mannheimu začela pisati zgodba o uspehu: spomladi istega leta je BAUHAUS odprl svojo prvo poslovalnico. S zajetimi različnimi tehničnimi sortimeti pod eno streho – ob lastni postrežbi – je BAUHAUS takrat postavil nove standarde obrtniške stroke. Široka ponudba, prvovrstna kakovost po nizkih cenah in dobra dostopnost so v začetku začrtali naše osnovne smernice. Še vedno predstavljajo načelo, kateremu kot uspešni specialist za delavnico, hišo in vrt še vedno sledimo!

3 poslovalnice s celotno ponudbo

 

Posebej ponosni smo na bogato ponudbo. Pri nas boste zagotovo našli vse, kar iščete! Predvsem pa nam je najpomembneje: v vseh poslovalnicah ponujamo izdelke sortimentov za delavnico, hišo in vrt. Ob tem smo razvili tudi inovativne prodajne koncepte, kot je npr. DRIVE-IN ARENA.

Pregled poslovalnic

Odličen servis za podjetnike in obrtnike

 

Za obrtnike in samostojne podjetnike pri BAUHAUS-u ponujamo profesionalno ponudbo izdelkov ter širok spekter servisnih storitev. Naš cilj je: olajšati delo profesionalcem. Našo ponudbo predstavlja top-sortiment s cenovno ugodnimi pogoji pri večjih količinah, strokovno svetovanje ter ekskluzivna dodatna ponudba storitev z možnostjo dobave. Z bonus programom PROFI CARD pa obrtnikom in podjetnikom ponujamo dodatno ugodnost.

PROFI CARD

Preverjena kakovost blagovnih znamk

 

Pri BAUHAUS-u ponujamo skoraj izključno le blagovne znamke preverjenih proizvajalcev, ob čemer nam je interna kontrola kakovosti kot trgovinskemu podjetju seveda samoumevna. Le tako lahko izpolnimo lastna ter visoka pričakovanja naših kupcev. Ob tem so BAUHAUS ekskluzivne kakovostne znamke izdelane v skladu s strogimi zahtevami.

Na BAUHAUS kvalitetne znamke

Močna ekipa

 

Največji kapital vsakega podjetja so njegovi sodelavci. Pri BAUHAUS-u vemo, kako pomembni so sodelavci s strokovno izobrazbo ter ob tem prijetno delovno vzdušje. Le-to zagotavlja zadovoljne stranke in s tem trajno rast in uspeh podjetja. Spodbujanje in izpopolnjevanje osebja je zato na vrhu seznama naših ciljev. Približno 12.000 sodelavcev dnevno po vsej Evropi angažirano in samoiniciativno svetuje našim strankam. Ker sta pri nas strokovnost in zanesljivost na prvem mestu.

Kariera pri BAUHAUS

Okoljska ozaveščenost

 

Ne le kakovostne storitve, kakovost in široka izbira. Pomemben del BAUHAUS koncepta  je tudi okoljska odgovornost. Zelo si prizadevamo, da bi bili izdelki iz našega sortimenta izdelani okolju prijazno. Zato smo že pred leti sprejeli sklep, da bomo uporabljali le certificiran tropski es. Vrtno pohištvo s FSC-certifikatom, barve brez mehčal in uporabe razredčil ter energetsko učinkoviti gradbeni materiali so tako le nekaj primerov v široki množici trajnostno izdelanih izdelkov BAUHAUS sortimenta. Kupci lahko v naših centrih nakupujejo z dobrim občutkom, saj specialist v vsaki skupini izdelkov za delavnico, hišo in vrt ponuja posebej okolju prijazne alternative

Trajnost pri BAUHAUS-U