Plačilo na obroke z Diners Club kartico*

Diners nakup na obroke


Znesek svojega nakupa lahko s pomočjo Diners Club kartice razdelite na 2 do 12 obrokov. Obročno plačilo lahko koristite za nakupe z minimalno vrednostjo 100 EUR, minimalni mesečni obrok pa mora znašati 50 EUR. BAUHAUS Slovenija kupcu za nakup na obroke ne zaračuna nobenega dodatnega stroška, ostali pogoji poslovanja pa so vezani na pogoje banke izdajateljice (Erste Card d.o.o.), in sicer v skladu z njihovim aktualnim cenikom. Za pogoje obročnega odplačevanja obiščite www.dinersclub.si


Plačilo na obroke z NLB karticami*

Storitev obročnega nakupa lahko koristite z NLB karticami z odloženim plačilom Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta. Nakup na obroke lahko opravite v višini razpoložljivega limita na svoji kartici. Plačilo na obroke je možno za minimalni znesek nakupa 100 EUR, najnižji znesek obroka pa mora znašati 50 EUR. Svoj nakup lahko razdelite na minimalno 2 in maksimalno 12 obrokov. BAUHAUS Slovenija kupcu za nakup na obroke ne zaračuna nobenega dodatnega stroška, ostali pogoji poslovanja pa so vezani na pogoje banke izdajateljice (NLB d.d.).


* Za plačilo na obroke z Diners ali NLB morate imeti limit v višini zneska nakupa. V primeru, da kupujete nekaj v vrednosti 1.500 eur, mora biti vaš limit na kartici vsaj toliko. Za prilagoditev limita se obrnite na vašo banko.