Parni čistilniki

Kärcher parni čistilniki poskrbijo za čistočo celotnega gospodinjstva in to povsem brez kemikalij. Idealni so za čiščenje kamnitih tal, ploščic, laminata in zatesnjenega paketa. Odlični so tudi za čiščenje stenskih ploščic, oken, armatur, tuš kabin, spojev ali razpok v kopalnici. Odkrijte vsestranske možnosti uporabe!

Visokotlačni čistilniki

Se spomnite tistega občutka, ko je bil vaš avtomobil nov in je bil dovoz sveže tlakovan? Ko je na vaše vrtno pohištvo prvič posijalo sonce? Prah, umazanija in divja rast vam ne morejo nič, saj imate Kärcher visokotlačni čistilnik.

Mokro-suhi sesalniki

Kärcher mokro-suhi sesalniki so kos vsaki umazaniji, ae glede na to, ali gre za suho ali mokro, veliko ali drobno nečistočo. Idealni so za avtomobil, garažo, klet, delavnico in povsod okrog hiše. Odlikuje jih izvrstna sesalna moč, poleg tega pa so energetsko učinkoviti.

Talni čistilniki

Želite s talnimi čistilniki preprosteje in hitreje očistiti tla? Prisegate na električne naprave ali pa raje uživate v svobodi gibanja brez nerodnih kablov? Za vsako nalogo ponujamo visokozmogljivo rešitev – izbira pa je vaša.

Pometači

S Kärcher pometači hitreje očistite pohodne poti, ulice, dovoze in dvorišča. Pometeni material se zanesljivo zbira v pripadajočem zbiralniku. Udobno, čisto, hitro in temeljito!

Čistilniki oken

Brezžični čistilniki za okna vas bodo navdušili s svojo vsestranskostjo – z njimi lahko očistite okna in vse ostale gladke površine, kot so ploščice, kuhalne plošče, ogledala in vrata.

Čistila

Čistila in negovalna sredstva Kärcher zagotavljajo optimalne rezultate čiščenja in poskrbijo za prihranek vode, časa in energije. Vsa čistila so biološko dobro razgradljiva.

Dodatna oprema

Kärcher nudi široko izbiro dodatne opreme: za čiščenje mahu, temeljito čiščenje vozila, optimalno čiščenje teras, učinkovito odstranjevanje umazanije in zemlje iz vrtnih pripomočkov ...

Tukaj pa si lahko ogledate vse izdelke Kärcher na enem mestu.