Čistilni sistemi Kärcher

Čistilni sistemi Kärcher

Kärcher čistilni sistemi Home & Garden za dom in vrt so večinoma manjši kot aparati iz profesionalne linije. Izdelki vedno nudijo ustrezno rešitev za različne situacije. Najbolj znani so seveda visokotlačni čistilniki. Poleg tega pa podjetje nudi številne druge naprave za dom, na primer mokro-suhe sesalnike, parne čistilnike, talne čistilnike, čistilnike oken in ostale.

Visokotlačni čistilniki

Se spomnite tistega občutka, ko je bil vaš avtomobil nov in je bil dovoz sveže tlakovan? Ko je na vaše vrtno pohištvo prvič posijalo sonce? Prah in umazanija vam ne morejo nič, saj imate Kärcher visokotlačni čistilnik.

Mokro-suhi sesalniki

Ne glede na to, ali gre za suho ali mokro, veliko ali drobno nečistočo: Kärcher mokro-suhi sesalniki odstranjujejo vsako nečistočo. Idealni so za avtomobil, garažo, klet, delavnico in povsod okrog hiše.

Parni čistilniki

Kärcher parni čistilniki poskrbijo za čisto zadovoljstvo v celotnem gospodinjstvu. V kuhinji, kopalnici, na tleh ali pri likanjuKärcher čisti s polno paro in poskrbi za odlične rezultate. Odkrijte vsestranske možnosti uporabe!

Talni čistilniki

Želite s talnimi čistilniki preprosteje in hitreje očistiti tla? Raje delate z napravo s priključnim kablom ali pa morda kar brez kablov, z zmogljivo baterijo in neomejeno svobodo gibanja? Za vsako nalogo ponujamo visokozmogljivo rešitev – izbira pa je vaša.

Pometači

S Kärcher pometači hitreje očistite pohodne poti, ulice, dovoze in dvorišča. Pometeni material se zanesljivo zbira v pripadajočem zbiralniku. Udobno, čisto, hitro in temeljito!

Čistilniki oken

Najnovejša generacija Kärcher čistilnikov oken zagotavlja ne le čista okna brez sledi in madežev, ampak prihrani tudi veliko časa in truda. Praktična naprava po čiščenju vodo sesa z oken - brez kapljanja.

Čistila

Čistila in negovalna sredstva Kärcher zagotavljajo optimalne rezultate čiščenja in poskrbijo za prihranek vode, časa in energije. Jasno, vsa čistila so biološko dobro razgradljiva.

Dodatna oprema

Kärcher nudi široko izbiro dodatne opreme: za čiščenje mahu, temeljito čiščenje vozila, optimalno čiščenje teras, učinkovito odstranjevanje umazanije in zemlje iz vrtnih pripomočkov ...

Tukaj pa si lahko ogledate vse izdelke Kärcher na enem mestu.