BAUHAUS, kjer je stranka kralj!

Vaše želje so pri nas na prvem mestu. S strokovnim svetovanjem in storitvenimi dejavnostmi se trudimo za vas. Težkih in velikih izdelkov vam ni treba samim pripeljati domov, brezgotovinsko plačevanje je pri nas samoumevno; če potrebujete posebna orodja, si jih lahko pri nas izposodite. To pa še zdaleč ni vse.

Zadovoljni smo šele, ko ste zadovoljni tudi vi!

 

Telefon za stranke

Informacije - pohvale - pritožbe (iz stacionarnega omrežja)

ponedeljek - sobota od 7. do 20. ure

Ljubljana - nedelja od 9. do 15.ure

Maribor- nedelja od 8. do 15.ure

 

Ljubljana - BTC:

Tel.: (01) 54 66 800

Fax: (01) 54 66 803

e-pošta: info.922@bauhaus.si

 

Ljubljana - Rudnik:

Tel.: (01) 42 05 400

Fax: (01) 42 05 403

e-pošta: info.923@bauhaus.si

 

Maribor:

Tel.: (2) 32 09 200

Fax: (2) 32 09 203

E-pošta: info.921@bauhaus.si

 

 

Brušenje

Zakaj bi obrabljeni in topi žagini listi in verige pristali v smeteh? V BAUHAUS-u vam nudimo cenovno ugodno brušenje listov krožnih in tračnih žag, svedrov, škarij, verig in celo ročnega in vrtnega rezalnega orodja.

 

 

Dostava na dom

Težkih in velikih izdelkov vam ni treba vleči domov - za to poskrbi BAUHAUS-ova dostava na dom. Vaše nakupe vam bomo za doplačilo pripeljali do vhodnih vrat. Tako je nakupovanje še večji užitek. Podrobnosti dobite na informacijah.

 

 

Razrez lesa in robljenje lesenih plošč

Naši sodelavci bodo strokovno in natančno razrezali les ali plastiko po vaših željah in načrtih. Zadovoljni bomo šele, ko boste zadovoljni tudi vi.

Pri nas kupljene lesene plošče vam za doplačilo zarobimo z ABS ali s PVC robnimi trakovi.

 

Brezgotovinsko plačilo

Nimate pri roki gotovine? Ni problema! V BAUHAUS-u lahko brez težav plačate z vašo kreditno ali s plačilno kartico. Storitev, ki je mnogim našim strankam zelo pri srcu.

Izposoja orodja in strojev

Mnogo stvari le redko potrebujemo, zato si lahko v BAUHAUS-u posebna orodja in stroje tudi izposodite. Izposoja je poceni in praktična. Napotke za delo z orodjem ali s stroji pa vam damo brezplačno.

Darilni boni

Izvirna ideja za vse, ki iščejo praktično darilo. Mi vam predstavimo izbiro, vi določite vrednost.

 

 

Uokvirjanje in kaširanje

V BAUHAUS-u se lahko pohvalimo z veliko izbiro slik in okvirjev! Tukaj pa so še nasveti naših strokovnih sodelavcev. Pri BAUHAUS-u poskrbimo, da še tako domiselne ideje ne bodo padle iz okvirja.