Osebna izkaznica

 

 

Upravitelj te spletne strani je

BAUHAUS TRGOVSKO PODJETJE d.o.o., k.d.

Kajuhova ulica 45

SI-1000 Ljubljana

 

Register okrožnega sodišča v Ljubljani - vložek 12720500, matična št. 5873002, ID št. za DDV: SI86657593, osnovni kapital je v celoti vplačan, NLB d.d., Ljubljana 02922-0017239708, IBAN SI56 30000-0280101310 SWIFT Code SABRSI2X, SBERBANK BANKA d.d., Dunajska cesta 128 a, SI-1000 Ljubljana

 

 

Telefon: +386 1 54 66 800 

Telefax: +386 1 54 66 803

E-pošta: kontakt@bauhaus.si

 

 

Oblikovanje in tehnična izvedba:

NIDAG GmbH

Taunusstraße 59-61

D-55120 Mainz

www.nidag.com

 

 

 

 

 

Izjava o varstvu osebnih podatkov

 

Podjetje BAUHAUS si želi, da bi uporaba naših internetnih strani potekala varno in učinkovito. Prav tako si BAUHAUS prizadeva ravnati v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov.

V naši splošni določbi o varstvu osebnih podatkov vas obveščamo kje in kdaj zahtevamo vaše osebne podatke in kako lahko ta postopek nadzorujete.

Splošna določba se nanaša na internetne strani pod URL-naslovom http://www.bauhaus.si. Ker našo ponudbo nenehno dopolnjujemo, se lahko v posameznih primerih pojavijo novosti. Zato priporočamo, da splošno določbo redno prebirate.

 

Splošna določba o varstvu osebnih podatkov

 

Praviloma lahko našo internetno stran odprete brez navedbe kakršnihkoli osebnih podatkov. Če pa kje zahtevamo navedbo vašega imena, naslova ali drugih osebnih podatkov, vas na to prej opozorimo. Če se odločite, da boste nam ali našim poslovnim partnerjem prek inteneta posredovali vaše osebne podatke, npr. za potrebe poslovne korespondence ali za oddajo naročila, bomo vaše podatke shranili in obravnavali zaupno ter v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št.59/99).

 

 

Uporabniški podatki

 

 

Z obiskom naše internetne strani dobimo v BAUHAUS-u podatke o uporabnikih. Te uporabniške podatke obdelamo, zato da spoznamo nove trende in izdelamo statistike, vendar pa pri tem upoštevamo visoka varnostna določila Zkona o varstvu osebnih podatkov. Tako je izključena kakršnakoli povezava med uporabniškimi podatki ali uporabniškimi profili in osebnimi podatki.

 

 

 

 

Izključitev odgovornosti

 

Za pravilnost vsebin na internetni strani ne prevzemamo odgovornosti. Prispevki so zasnovani na virih, ki jih smatramo za vredne zaupanja. Zato jamstva za aktualnost, pravilnost in popolnost ponujenih internetnih strani ne moremo prevzeti.

 

Za komercialno uporabo in/ali nadaljnje širjenje vsebine teh internetnih strani je potrebno pridobiti pisno soglasje.

 

Vsebine na naših internetnih straneh so bile skrbno izdelane  in prikazujejo najaktualnejše stanje znanosti in tehnike. Nivo znanja in izkušenj pa se nenehno razvija naprej. Zato bodite pozorni na to, da boste pred izvajanjem del vedno osvežili stanje naših internetnih strani. Prosimo za razumevanje, da za navedbe na teh straneh v primeru hude malomarnosti in kršitve temeljnih dolžnosti moramo omejiti naše jamstvo. V opisanih postopkih o uporabi izdelkov ne moremo upoštevati posebnih razmer posameznega primera. Zato za vsak izdelek preverite, če je uporaben za konkretni namen uporabe in zmeraj upoštevajte priložena navodila za uporabo in proizvajalčeve napotke.